RESTORING THE SKYLINE

Community input to date tells us views TO and FROM the mountain must be a key consideration.

These latest images illustrate how the preferred route can not only significantly minimise the number of pylons required on the mountain face, but also how locating the pinnacle centre in the extended pinnacle zone (we recently successfully secured) can take advantage of the mountain's natural contours. The very best in digital visualisation has been deployed to understand exactly how our proposal can significantly reduce impact on (possibly even help improve*) the natural skyline of the mountain.

Simply click and drag the white slider on each image left and right to discover the visual impact difference between the current and proposed view. (Images are high-resolution and may take a few moments to load)

FROM THE SUMMIT:

FROM THE CITY:

FROM NEARBY ELEVATED SUBURBS:

Can't see the proposal above? Check out the Route Outline shown here.

FROM SOUTH HOBART:

* Subject to Council agreement to demolish the existing Observation Shelter
As we progress towards a final design we'll upload more visualisation content here for your perusal. Please note images are subject to change as the architectural detail is refined.
Make sure you follow us on Facebook for the latest announcements. (note: You don't need to have Facebook account to view the conversation) Alternatively, join over 1500 locals on our mailing list here.